Politička scena
Bjelovar info medij
Projekt - HSP dom svih pravaša zaživio i u Grubišnom Polju
Za predsjednika podružnice izabran prof. Ivan Tomljenović
Bjelovar info medij
Bjelovarsko–bilogorski HSP je protiv ukidanja laboratorija u Čazmi
HSP-Bjelovarsko-bilogorske poziva ministra zdravlja da promjeni pravilnik i pomogne svojim građanima jer je iz ovog slučaja…
Bjelovar info medij
Reguliranje rada na određeno vrijeme
Najava Interpelacije o radu Vlade RH na području radnog zakonodavstva – Reguliranja rada na određeno vrijeme
Bjelovar info medij
Filip Kovač novi predsjednik bjelovarskog Foruma mladih SDP
Održana izborna Konvencija FM SDP Bjelovar
Bjelovar info medij
Vrijeme za istinu: HSP Bjelovarsko bilogorske županije odao počast žrtvama u Donjim Mostima
HSP Bjelovarsko bilogorske županije odao počast žrtvama četničkih zločina u Donjim Mostima
Bjelovar info medij
GO SDP-a Čazma oštro se protivi ideji da se Čazma pripoji Zagrebačkoj županiji
SOCIJALDEMOKRATSKA PARTIJA HRVATSKE GRADSKA ORGANIZACIJA SDP ČAZMA
Bjelovar info medij
HSP Severin: Sramotna odluka Općinskog vijeća o povećanju naknada za vijećnike
Povećanje naknade za vijećnike s 250 na 500 kuna i za predsjednika vijeća s 1500 na 2000 kuna je sramotno.
Bjelovar info medij
HSP: Ministre kada će biti poticaji i u kojoj mjeri ???
Javno pitamo ministra poljoprivrede Romića, kada će biti poticaji i u kojoj mjeri ???
Bjelovar info medij
Bjelovar bogatiji za još jedan novi ogranak - osnovan HSP ogranak Letičani
Za predsjednika ogranka HSP Letičani izabran je Aleksandar Bobek, član HSP-a od 1992.godine i osnivač mladeži HSP-a Bjelovar…
Bjelovar info medij › info › vozni_red_vlakovi

12.04.
2010.

Vozni red - vlakovi

16:32 | Šalje:  | komentara 0Korištenje tekstova i fotografija s portala bjelovar.info zabranjeno je bez izričite dozvole autora ili vlasnika.

Željeznički kolodvor Bjelovar - informacije: 043 241 263


Bjelovar info medij
Polasci vlakova sa željezničkog kolodvora Bjelovar
RD - linija prometuje radnim danom

Polazak U smjeru Prometuje
3:23 Križevci RD (Zagreb)
5:26 Križevci (Zagreb, Koprivnica)
5:50 Virovitica (Koprivnica)
6:02 Zagreb RD, ubrzani
7:25 Zagreb ubrzani (Koprivnica)
9:04 Osijek (Dalj)
11:00 Zagreb (Koprivnica)
11:08 Kloštar RD (Osijek, Koprivnica)
13:02 Zagreb samo RD
14:29 Kloštar (Virovitica, Osijek)
14:32 Križevci (Zagreb, Koprivnica)
16:23 Virovitica samo nedjeljom
16:46 Križevci (Koprivnica)
18:48 Zagreb samo nedjeljom
19:33 Križevci RD (Zagreb, Koprivnica)
19:39 Kloštar RD (Virovitica)


Dolasci vlakova na željeznički kolodvor Bjelovar

Dolazak Iz smjera Prometuje
5:12 Kloštar osim SU, NE i BL
5:14 Križevci RD
7:10 Osijek ubrzani
7:18 Križevci  
9:02 Križevci  
10:34 Zagreb RD
10:38 Virovitica  
12:41 Zagreb  
13:00 Kloštar RD
14:26 Zagreb ubrzani
16:07 Križevci RD
16:21 Kloštar  
118:16 Križevci  
18:42 Virovitica samo nedjeljom
18:53 Zagreb ubrzani, samo RD
20:59 Zagreb  
21:16 Kloštar RD
22:53 Zagreb  


 objavi | ispiši | pošalji

Uvredljivi, prosti, zlostavljajući te komentari koji potiču na mržnju i nasilje prema bilo kome, bit će odmah obrisani s portala.

Dodajte komentar

Upišite riječ koju vidite u slici:

<< Prethodni članak:
>>Sljedeći članak:
Vezani članci
Ključne riječi kao poveznice

Stanje na cestama
Stanje i prohodnost cesta

Zbog prometne nezgode na 235. km autoceste A1, poslije vijadukta Božići u smjeru Zagreba, vozi se usporeno, uz ograničenje brzine na 60 km/h. Pozivamo vozače na oprez! Promet je srednje gust, povremeno pojačan na gradskim prometnicama, te na graničnim prijelazima sa Bosnom i Hercegovinom i Slovenijom. Poteškoće u prometu, povremeni zastoji i vožnja u koloni, mogući su na dionicama cesta na kojima traju radovi. Povodom Praznika rada za teretna vozila najveće dopuštene mase iznad 7,5t, zabranjen je promet danas, 1. svibnja do 23 sata na važnijim državnim cestama u priobalju. Detaljan popis cesta na kojima je zabrana nalazi se na poveznici: http://www.hak.hr/info/korisne-informacije/zabrane-za-teretna-vozila/
Mokrih i skliskih kolnika ima u većem dijelu zemlje. Na autocesti A6 Rijeka-Zagreb između čvora Kikovica i tunela Tuhobić puše jak vjetar. Mogući su odroni zemlje i kamenja na cestama u gorju te na Jadranskoj (DC8) i Ličkoj (DC1) magistrali. Vozačima savjetujemo da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama te održavaju sigurnosni razmak između vozila.
Podsjećamo vozače motornih vozila da u uvjetima smanjene vidljivosti i tijekom dana (magla, oblačno vrijeme, jaki pljuskovi kiše...itd.) voze sa upaljenim dnevnim ili kratkim svjetlima, bez obzira na ljetno računanje vremena. Zbog radova zatvorena je autocesta A7 između čvorova Križišće i Šmrika u oba smjera te između čvorova Hreljin i Šmrika u smjeru Krka.
Na autocesti A6 Rijeka-Zagreb kroz tunel Veliki Gložac vozi se jednom tunelskom cijevi, dvosmjerno. Do 15. svibnja na dionici autoceste A2 Zagreb-Macelj između čvorova Jankomir i Zaprešić na nadvožnjaku Bestovje, zatvoren je istočni kolnik (u smjeru Zaprešića). Vozi se dvosmjerno, zapadnim kolnikom od 4. +700 do 2. +500 km, uz privremenu prometnu regulaciju.
Do 3. svibnja zbog radova na mostu Bistrina, na Jadranskoj magistrali (DC8), vozi se naizmjence, uz regulaciju semaforima. Zbog radova je zatvorena brza cesta DC10 od čvora Dubrava do spoja s državnom i županijskom cestom u Cugovcu (DC28-ŽC3052). Obilazak je kroz Vrbovec (do 31. svibnja 2016.god).

Prema privremenoj prometnoj regulaciji vozi se na cestama:
-na autocesti A3 Bregana-Lipovac između čvorova Novska i Okučani od 136. km + 700 do 141. km + 300 vozi se dvosmjerno, jednom stranom autoceste, uz ograničenje brzine od 80 km/h; -na DC306 na Virskom mostu vozi se naizmjence, jednim kolničkim trakom; -DC1 u mjestu Klinča Sela (na dionici Zagreb-Jastrebarsko od 8,30 do 15 sati), Budačka Rijeka-Grabovac (kroz naselja Veljun i Blagaj) i u Kninu; -DC8 Jadranskoj magistrali na dionicama: u Bibinju, Kaštel Stari-Kaštel Gomilica te na dionicama Srebreno-Mlini i Štikovica-Vrbica-Lozica-Mokošica; -DC28 Novi Glog-Kenđelovac; -na državnoj cesti DC228 Jurovski Brod-Ozalj u Ozlju, zbog klizišta, vozila ukupne mase do 3,5 t voze jednim trakom. Obilazak za ostala vozila je državnom cestom DC6 Jurovski Brod-Netretić-Karlovac. Do 15. lipnja traju radovi I. faze rekonstrukcije Kolodvorske ulice u Koprivnici. U sklopu radova obavit će se rekonstrukcija raskrižja Ulice Ante Starčevića i Kolodvorske ulice, a promet će teći obilazno. Ulazak u centar grada Koprivnice iz smjera Varaždinske ceste, Zagrebačke ulice ili Ulice Ivana Česmičkoga u Koprivnici, teći će prema postavljenoj privremenoj prometnoj signalizaciji - raskrižje Ulice Ivana Česmičkoga i Pavelinske ulice (pozivamo na oprez prilikom kretanja željezničko-cestovnim prijelazom u Pavelinskoj ulici).
Podsjećamo vozače motornih vozila:
-počelo je ljetno računanja vremena što znači da prestaje obveza paljenja kratkih ili dnevnih svjetala tijekom dana, osim za vozače mopeda i motocikla koji tijekom cijele godine moraju voziti s uključenim svjetlima. Na vozilima ipak moraju biti uključena dnevna svjetla u uvjetima smanjene vidljivosti (magla, oblačno vrijeme, jaki pljuskovi kiše...itd.), bez obzira na ljetno računanje vremena. Također podsjećamo vozače koji se kreću u međunarodnom prometu, da određene zemlje i ljeti zadržavaju pravilo vožnje s uključenim svjetlima danju. -uz povoljne vremenske uvjete na našim cestama sve je veći broj sudionika u prometu na dva kotača: mopedisti, motociklisti i biciklisti pa ostale vozače pozivamo na pojačan oprez i molimo da: provjeravaju „mrtvi kut“, skreću i prestrojavaju se sa uključenim pokazivačem smjera, ne oduzimaju prednost prolaska na raskrižju i da neoprezno ne otvaraju vrata dok se nalaze u zaustavljenoj koloni. S obzirom da su mopedisti, motociklisti i biciklisti jedna od najranjivijih skupina sudionika u prometu pozivamo ih da poštuju prometne propise te da u što većoj mjeri koriste zaštitnu opremu. Napominjemo da vozači mopeda i motocikala, kao i njihovi putnici, moraju za vrijeme vožnje na cesti na glavi nositi propisanu, homologiranu i uredno pričvršćenu zaštitnu kacigu. IZVANREDNI PRIJEVOZI: -zbog izvanrednog prijevoza sa skupom vozila 3. i 4. svibnja iz Kolodvorske ulice u Bizovcu (željeznički kolodvor) do raskrižja DC2 i DC34 u mjestu Petrijevci i Josipovac od 9 do 10 te od 13 do 14 sati promet će teći usporeno, a vozače pozivamo na strpljenje i upute prometne policije te tehničke pratnje tereta.

Granični prijelazi

Pojačan je putnički promet: -ulaz: Slavonski Brod, Županja, Stara Gradiška i -izlaz: Macelj.
Do 15.06.2016.g. na državnoj cesti DC201 u blizini graničnog prijelaza Požane/Sočerga vozi se uz regulaciju prometa semaforima, a i dalje je zabrana prometa za autobuse koji se preusmjeravaju na GP Kaštel.
Do 30. travnja 2016. god., zbog radova, vozi se usporeno graničnim prijelazom Vinjani Donji.
Granični prijelaz Harmica (SLO) otvoren je za vozila do 7,5 t.

Trajektni promet

Zbog loših vremenskih uvjeta u prekidu su katamaranske linije: -Split-Hvar-Korčula, -Split-Hvar-Vela Luka-Ubli i -Split-Bol-Jelsa. Trajekt na relaciji Šibenik - Kaprije - Žirje plovi bez pristajanja u luku Kaprije.

Ograničenja u prometu

A1 ZAGREB-SPLIT-DUBROVNIK
-od 38. km do 37.+400km u smjeru Zagreba, dionica karlovac-jastrebarsko, vozi se uz ograničenje brzine, zatvoren je zaustavni trak -između vijadukta Rovanjska i tunela Bristovac (241+856 km do 232+072 km) u smjeru Zagreba vozi se samo pretjecajnim trakom. -od 112. + 250 do 111.+940 km zbog zbog sanacije klizišta u smjeru Zagreba zatvoren je zaustavni trak; -od 115. + 600 do 116. +750 u smjeru Dubrovnika zatvoren je sporovozni trak; -do 10.06.2016. od 118. +800 km do 116. +400 km u smjeru Zagreba vozi se pretjecajnim trakom uz ograničenje brzine; -na 243. km u smjeru Splita promet teče voznim trakom uz ograničenje brzine na 60 km/h; -na 283. +150 km u smjeru Splita zatvoren je pretjecajni trak zbog popravka zaštitne ograde u središnjem pojasu. A2 ZAGREB-MACELJ
-od 25.4. do 15.5.na dionici između čvorova Jankomir i Zaprešić, na nadvožnjaku Bestovje, bit će zatvoren istočni kolnik (u smjeru Zaprešića). Vozit će se dvosmjerno, zapadnim kolnikom od 4. +700 do 2. +500 km, uz privremenu prometnu regulaciju.
A3 BREGANA-LIPOVAC
-zbog početka izgradnje čvora Lipovljani na AC A3, od km 119. +400 do km 120. +900 smjer Lipovac, za promet je zatvorena zaustavna i dio vozne trake te se promet na tom dijelu odvija u dvije sužene prometne trake uz ograničenje na 80 km/h. -zbog početka izgradnje čvora Lipovljani, od 119. +650 do 120. +900 km, smjer Zagreb, za promet je zatvoren zaustavni i dio voznog traka te se na tom dijelu prometuje u dva sužena prometna traka uz ograničenje na 80 km/h. - između čvorova Novska i Okučani od 136. km + 700 do 141. km + 300, zbog sanacije mosta, vozi se dvosmjerno, jednom stranom autoceste, uz ograničenje brzine od 80 km/h. -zbog radova zatvorena je benzinska postaja i ugostiteljski objekt na odmorištu Babina Greda jug (258. +640 u smjeru Lipovca).
A4 GORIČAN-ZAGREB

A5 OSIJEK-SREDANCI


A6 RIJEKA-ZAGREB -zbog radova promet kroz tunel Veliki Gložac teče dvosmjerno, jednom tunelskom cijevi (80m iza izlaznoig portala od 12. do 10. km) -zbog radova u tunelima Rožman Brdo i Tuhobić, u smjeru Rijeke, vozi se usporeno jednim trakom; -promet kroz tunel Veliki Gložac teče dvosmjerno (od 18.04.) zbog sanacije kolnika (koja će trajati oko 50 dana) na 9. km+500m; -od 23. +100 do 23. +700 km u smjeru Rijeke vozi se jednim trakom (do 29. travnja 2016. god); -od 66. km + 500 do 66. km + 900 u smjeru Rijeke zatvoren je trak za spora vozila; -od 80. +100 do 79. km u smjeru Zagreba zatvoren je sporovozni trak.
KRČKI MOST

TUNEL UČKA-od 25./26.04. do 29./30.04.od 22,00 h do 06,00 h kroz tunel Učku vozit će se uz posebnu regulaciju prometa.
AUTOCESTA A7 -od 1. travnja od 06,00 sati zatvorena je autocesta A7 između čvorova Križišće i Šmrika u oba smjera te između čvorova Hreljin i Šmrika u smjeru Krka. Ovakva regulacija, ove faze radova, trajat će do 25. svibnja. -do 29.04. od 22:00 do do 05:00 ujutro, zbog radova za sav promet, radnim danima bit će zatvorena dionica između čvorova Diračje i Orehovica, u smjeru Zagreba. Obilazak je kroz grad Rijeku. -od 02.05. do 24.05. u noćnim satima od 22:00 do 05:00 ujutro, zbog radova za sav promet, radnim danima bit će zatvorena dionica između čvorova Orehovica i Rujevica, u smjeru Rupe. Radovi se ne izvode vikendom, od petka u 5 sati do ponedjeljka do 22 sata. Obilazak je kroz grad Rijeku, u smjeru Zagreba promet će teći nesmetano. SREDIŠNJA I SJEVEROZAPADNA HRVATSKA:

GRAD ZAGREB I ZAGREBAČKA ŽUPANIJA -do 29. travnja u 20:00 bit će prekinut promet na Trgu kralja Tomislava između ulica A. Šenoe i kneza Branimira, a obilazno će se voziti Palmotićevom ulicom. -do 9. svibnja do 05,00 sati, za sav promet bit će zatvorena Ulica V. Sedinića na dijelu od Franjčevićeve ulice do Ulice I. Politea. Obilazak:V. Sedinića (zapad) – K. Puđak – P. Horvata – Selnička – Remetska – Sesvetska – Kobiljačka – I. Politea -do 29. travnja do 20,00 sati u Zagrebu, prilikom izvođenja radova rekonstrukcije raskrižja ulica Ilica, Majke Terezije, Vrapčanske aleje i Aleje Bologne, te rekonstrukcije autobusnog terminala Vrapčanska aleja na dijelu od ulice Majke Terezije do Bolničke ulice bit će zatvorena za sav promet. Prometovat će se prema privremeno postavljenoj regulaciji. -do 31. svibnja zatvorena je brza cesta DC10 od čvora Dubrava do spoja s državnom i županijskom cestom u Cugovcu (DC28-ŽC3052). Obilazak je kroz grad Vrbovec. -do 4. srpnja u 20:00 bit će za sav promet zatvorena Brezovička cesta u zoni propusta kod odteretnog kanala Sava-Odra. Obilazak je: Brezovička cesta-Remetinečka cesta-Dr.L. Naletilića-Prigradska-Brezovička cesta -do 15. srpnja do 20,00 sati, bit će zatvorena za sav promet Sunekova/Čučerska, Sunekova ulica kod kućnog broja 191.Obilazak: Sunekova-Oporovečki vinogradi-Oporovečki Majdaki-Oporovečki omajek-Čučerska cesta. -do 29. rujna do 20,00 sati, zbog rekonstrukcije kolnika biti će zatvorena za sav promet Radićeva ulica na dijelu od Trga bana J. Jelačića do kućnog broja 40 -zbog radova na državnoj cesti DC10 čvor Sveta Helena-Cugovec, od čvora Vrbovec 1 u smjeru Svete Helene (1. +800 do 2. +300 km) vozi se jednim trakom usporeno. -zatvorena je obilaznica Križa (ŽC3124). Vozi se kroz centar Križa. -do nedjelje 08. svibnja zbog izvođenja radova sanacije odrona na Prilazu kraljičinom zdencu, bit će zauzet dio kolnika na navedenoj prometnici . Za vrijeme navedenih radova promet će se odvijati po preostalim slobodnim dijelovima kolnika prema privremeno postavljenoj regulaciji prometa. Za vrijeme predmetnih radova, a za potrebe dovoza građevinskog materijala prometovanje Prilazom kraljičinom zdencu bit će povremno obustavljano u vremenu od 08,00 sati do 14.00 sati osim u dane vikenda, max 10-15 min. -zbog oštećenja mosta kod naselja Kršlini zatvorena je lokalna cesta LC329700 na dionici Grdanjci-Gabrovica osim za vozila stanara na dionici do oštećenog mosta. Obilazak: Bregana-Grdanjci-Jarušje-Brezovac-Jelinići-Koretići-Gabrovica i obrnuto. -zbog klizišta zatvorena je nerazvrstana cesta Hamor-Palačnik od naselja Hamor do raskrižja ceste Hamor-Palačnik-skretanje za Gregurić Breg. Obilazak: Samobor-Rude-Črnec-Palačnik i Samobor-Smerovišće-Gornji Gregurić Breg-Palačnik -do završetka sanacije klizišta zatvorena je ŽC3055 u Jastrebarskom, na dionici 9 km od DC1 u smjeru Plješivice do prijevoja na Plješivici. Obilazak za osobna vozila: Samobor-Kladje-Galgovo-Pavučnjak-DC1. Za teretna vozila: Samobor-DC231-čvor Sveta Nedjelja-A3-čvor Lučko-DC1-Jastrebarsko. KRAPINSKO-ZAGORSKA ŽUPANIJA -do 9. svibnja u 23,59 sati zatvorena je DC29 Novi Golubovec-Zlatar Bistrica-Soblinec u Zlataru na dijelu od Ulice S.S. Kranjčevića do raskrižja DC29 s Riječkom ulicom. Obilazak za vozila ukupne mase iznad 3,5, tone: Zlatar Bistrica- DC24- Novi Marof-DC3- Varaždin-DC2- Gojanec-DC35 Novi Golubovec-DC29-Zlatar i obratno. Za vozila do 3,5 tone obilazak je: DC29 Sajmišna ulica-Riječka ulica- Ulica braće Radić-Ulica S.S. Kranjčevića-DC29 Sajmišna cesta. -do 31. svibnja zatvorena je državna cesta DC229 Hum na Sutli-Mali Tabor-Luka Poljanska-Miljana-Kumrovec od GP Miljana do Zagorskih Sela (DC229). Obilazak: Miljana-Desinić-Velika Horvatska-Tuhelj-Tuheljske Toplice-DC205-Klanjec-Kumrovec-DC229); -zatvorena je županijska cesta Oroslavje-Hum Zabočki (ŽC2197); VARAŽDINSKA ŽUPANIJA
-zatvorena je državna cesta DC22 Možđenec-Sudovec u Sudovcu, zbog sanacije odrona. Obilazak je preko Visokog (DC3-ŽC Breznica-Visoko-Sudovec). MEĐIMURSKA ŽUPANIJA

KOPRIVNIČKO-KRIŽEVAČKA ŽUPANIJA
BJELOVARSKO-BILOGORSKA ŽUPANIJA -do daljnjega zatvorena je cesta na području općine Kapela u ulici 1. svibnja-Stanići. SISAČKO-MOSLAVAČKA ŽUPANIJA
-zatvorena je županijska cesta Veliki Šušnjar-Donja Stupnica u mjestu Gornja Stupnica (ŽC3234). -zatvorena je županijska cesta Mali Gradac-Dragotina-DC6 (ŽC3238), zbog oštećenja mosta u mjestu Mali Gradac. Obilazak: Vukičevići-Vlahovići-Mali Gradac. -zatvorena je županijska cesta Gojlo-Piljenice na križanju pruge Dugo Selo-Novska (ŽC3213), zbog rekonstrukcije željezničko-cestovnog prijelaza. Obilazak: Ilova-Zbjegovača-Piljenice. ISTOČNA HRVATSKA:

VIROVITIČKO-PODRAVSKA ŽUPANIJA
POŽEŠKO-SLAVONSKA ŽUPANIJA

BRODSKO-POSAVSKA ŽUPANIJA
-do 01. lipnja 2016.godine., zatvorena je državna cesta Slavonski Brod-Luka Slavonski Brod u zoni željezničko-cestovnog prijelaza u Osječkoj ulici (DC423). Vozi se uz privremenu prometnu signalizaciju. OSJEČKO-BARANJSKA ŽUPANIJA VUKOVARSKO-SRIJEMSKA GORSKA HRVATSKA I SJEVERNO HRVATSKO PRIMORJE:
KARLOVAČKA ŽUPANIJA -do 30. travnja od 08:00 do 19:00, zbog razminiranja će biti zatvorena županijska cesta Slunj-Cetingrad (ŽC3258), u mjestu Grabarska. Vozila će se propuštati svaki puni sat po 15 minuta. -zatvorena je državna cesta DC36 Orleković-Stari Farkašić na mostu preko rijeke Hotnje. Obilazak: Stari Farkašić-Žažina-Velika Gorica-Kravarsko-Pokupsko-Stari Farkašić. -zbog klizišta i odrona zatvorena je županijska cesta Stative-Jaškovo za vozila čija ukupna masa prelazi 8 t (ŽC3144). Obilazak: Stative-Karlovac-Mahićno (DC6, DC1 i DC228). -zbog klizišta i odrona zatvorena je LC34011 na dionici Gorniki-Lović Prekriški, za vozila čija ukupna masa prelazi 2t. Obilazak je kroz Dvorište Vivodinsko (ŽC3097). -zbog klizišta i odrona zatvorena je LC 34004 Kašt-Brašljevica za vozila čija ukupna masa prelazi 2t. Obilazak je reguliran privremenom signalizacijom. -zbog radova na mostu u Gornjem Pokupju za sva vozila iznad 15 tona zatvorena je županijska cesta ŽC 3297 Karlovac-Ozalj. Obilazak je kroz mjesta: Ribnik ili Draganić. LIČKO-SENJSKA ŽUPANIJA -zatvorena je cesta u mjestu Budak (Budačka ulica-DC534), zbog izgradnje ograde mosta. PRIMORSKO-GORANSKA ŽUPANIJA
-zatvorena je Brod na Kupi-Belo-Zahrt-Lokvica-Brod Moravice (ŽC5033). Obilazak: Brod na Kupi-Krivac-Donje Tihovo-Marija Trošt-Delnice-Dedin-Zalesina-Kupjak-Podstena-Skrad-Donja Dobra-Brod Moravice. -do 1. lipnja pokretni most Privlaka na DC100 neće biti otvoren za promet plovila zbog radova na mostu. ISTARSKA ŽUPANIJA -do 30. travnja. zbog radova na izgradnji sustava za prikupljanje i odvodnju otpadnih voda u naselju Nova Vas i Brčići, županijska cesta ŽC5042 Kukci-Višnjan, na dionici kroz Novu Vas bit će zatvorena za promet. Obilazak je Kukci-Labinci-Višnjan. - do 11. svibnja zatvorena je državna cesta Plovanija-Umag (DC75) zbog radova na Kolodvorskoj ulici u Umagu (od raskrižja s državnom cestom DC300 do raskrižja sa županijskom cestom ŽC5003). JUŽNA HRVATSKA (DALMACIJA I ZALEĐE): ZADARSKA ŽUPANIJA

ŠIBENSKO-KNINSKA ŽUPANIJA
SPLITSKO-DALMATINSKA ŽUPANIJA -zatvorena je državna cesta DC126 Trogir-Arbanija-Slatine u Arbaniji (Čiovo). Obilazak je županijskom cestom ŽC6134 preko Okruga Gornjeg i županijskom cestom ŽC6136 preko Žednog. Radovi traju 3 mjeseca; -do daljnjega za teretna vozila i autobuse zatvorena je državna cesta DC62 u Zagvozdu kod crkve. Obilazak je cestom pored groblja, dok osobna vozila prometuju uz privremenu prometnu signalizaciju, semaforima. DUBROVAČKO-NERETVANSKA ŽUPANIJA SREDIŠNJA I SJEVEROZAPADNA HRVATSKA: GRAD ZAGREB I ZAGREBAČKA ŽUPANIJA
-do 01. svibnja u 20:00 na Slavonskoj aveniji u Zagrebu, zbog radova će se voziti suženim kolnikom na križanju sa Marohničevom ulicom. -od od 25. travnja u 08:00 do 25. svibnja u 20:00, zbog radova na Aleji Bologne u Zagrebu, zbog radova na raskrižju Ilice, Majke Terezije, Vrapčanske aleje i Aleje Bologne u smjeru zapada će se voziti jednim trakom (bit će zatvoren sjeverni kolnik). -do 25. srpnja 2016.god. vozi se uz privremenu regulaciju prometa na DC36 u mjestu Gornja Kupčina (u vremenu od 07,30 do 16,00 sati vozi se naizmjence uz semafore, a u noćno/neradno vrijeme suženim kolnikom); -do 30. lipnja u Letovaniću (DC36) vozi se uz privremenu regulaciju prometa. -zbog radova od 27.04. u 7h do 30.06. u 20h na dijelu od Puškarićeve ulice do raskrižja Ježdovečka/odvojak Ježdovečka. -do 1. lipnja od 8,30 do 15 sati vozit će se uz privremenu regulaciju prometa, suženim kolnikom, na dionici državne ceste DC1 Lučko-Jastrebarsko u mjestu Klinča Sela (zbog izgradnje cjevovoda); -uz regulaciju semaforima vozi se na državnoj cesti DC41 na dionici Gostović-Gornji Tkalec, između Vrbovca i Križevaca. -svakodnevno od 7 do 16 sati, osim nedjeljama, državnim praznicima i blagdanima, vozi se suženim kolnikom na državnoj cesti DC30 u Velikoj Gorici u zoni križanja s državnom cestom DC31. -u Zagrebu zbog oštećenja kolnika u ulici Jordanovac 71A promet teče suženim kolnikom. -na državnoj cesti DC10 čvor Sveta Helena-čvor Dubrava-čvor Gradec-Križevci-Koprivnica-GP Gola na dijelu od čvora Dubrava do privremenog spoja s DC28 i ŽC305. -vozi se jednim trakom, usporeno na državnoj cesti Cugovec-Haganj (DC28) i na državnoj cesti Gostović-Gornji Tkalec (DC41). -zbog odrona na državnoj cesti DC29 između Kašine i Marije Bistrice u Lazu Bistričkom vozi se uz regulaciju prometa semaforima. -zbog radova na DC307 Dobri Zdenci - Hum Bistrički od 18. do 21. km vozi uz privremenu prometnu signalizaciju. -zbog klizišta na državnoj cesti DC29 Novi Golubovec-Zlatar Bistrica-Marija Bistrica-Soblinec na 32. km vozi se naizmjenično jednim trakom uz semafore. Obilazak za vozila preko 7,5 tona: Sveti Ivan Zelina-Novi Marof-Budinšćina-Zlatar Bistrica. KRAPINSKO-ZAGORSKA ŽUPANIJA -do 10. lipnja 2016. na DC205 od Klanjca prema Risvici (ulaz u Risvicu) i na dionici Dubrovčan-Gubaševo vozi se uz privremenu regulaciju prometa; -do 30. lipnja vozi se prema privremenoj signalizaciji na državnoj cesti DC206 GP Hum na Sutli-Pregrada-Valentinovo-Krapina između Valentinova i Petrovskog; -do 9. svibnja 2016.god. zbog radova na DC29 u Zlataru (raskrižje ulice S. S. Kranjčevića i Riječke ulice) promet će biti obustavljen i teći će obilazno. Za vozila ukupne mase do 3,5t obilazak je: Zlatar Bistrica-Novi Marof-Varaždin-Gojanec-Novi Golubovec-Zlatar. Za vozila do 3,5t ukupne mase obilazak je: Sajmišna ulica-Riječka ulica-Ulica braće Radić-Ulica S.S.Kranjčevića-Sajmišna ulica. -do 30. travnja na državnoj cesti DC29 Novi Golubovec-Zlatar Bistrica-Soblinec u mjestu Zlatar Bistrica na križanju državnih cesta DC29 i DC24 vozi se uz privremenu regulaciju prometa -do 15.listopada na državnoj cesti DC29 Novi Golubovec-Soblinec, zbog rekonstrukcije ceste i izgradnje kružnog toka na dionici Zlatar-Mače, vozit će se otežano suženim kolnikom i uz regulaciju prometa semaforima. VARAŽDINSKA ŽUPANIJA -do 15. lipnja svakodnevno od 08,00 do 18,00 sati, zbog radova na državnoj cesti DC528 kod Poduzetničke zone Kneginec sjever-jug, vozi se naizmjence jednim prometnim trakom. -zbog radova na državnoj cesti DC3 na dionici između Varaždina i Čakovca vozi se uz privremenu prometnu signalizaciju. U vrijeme pojačanog prometa može doći do zastoja. MEĐIMURSKA ŽUPANIJA KOPRIVNIČKO-KRIŽEVAČKA ŽUPANIJA -do 30. travnja od 7 do 18 sati vozit će se uz privremenu signalizaciju semaforima u Križevcima, na spoju buduće brze ceste DC10 i državne ceste DC22. -do 15. lipnja trajati će radovi I. faze rekonstrukcije Kolodvorske ulice u Koprivnici. U sklopu radova obavit će se rekonstrukcija raskrižja Ulice Ante Starčevića i Kolodvorske ulice u Koprivnici. Za vrijeme radova raskrižje Ulice Ante Starčevića i Kolodvorske ulice u Koprivnici bit će zatvoreno, a promet će teći obilazno. Ulazak u centar grada Koprivnice iz smjera Varaždinske ceste, Zagrebačke ulice ili Ulice Ivana Česmičkoga u Koprivnici, teći će prema postavljenoj privremenoj prometnoj signalizaciji - raskrižje Ulice Ivana Česmičkoga i Pavelinske ulice (pozivamo na oprez prilikom kretanja željezničko-cestovnim prijelazom u Pavelinskoj ulici). BJELOVARSKO-BILOGORSKA ŽUPANIJA -zbog radova na DC28 Novi Glog-Kenđelovac vozi se naizmjence, uz regulaciju semaforima. SISAČKO-MOSLAVAČKA ŽUPANIJA -na državnoj cesti DC47 od mosta Jasenovac do prilaza graničnom prijelazu Hrvatska Dubica promet teče naizmjence, jednim trakom, zbog sanacije odrona. -12. svibnja od 8 do 15 sati zatvorit će se dio državne ceste DC312 (Zagrebačka ulica) u Novskoj, zbog održavanja manifestacije u organizaciji Grada Novske. Promet će teći obilazno, prema privremeno postavljenoj signalizaciji. ISTOČNA HRVATSKA: VIROVITIČKO-PODRAVSKA ŽUPANIJA -na ŽC4030 Orahovica-Kutjevo zabrana je prometa za vozila čija ukupna masa prelazi 7,5 t, osim autobusa, iz razloga nemogućnosti prometovanja tih vozila u mjestu Orahovica. POŽEŠKO-SLAVONSKA ŽUPANIJA
-do 20. svibnja u 17,00 sati vozi se uz privremenu regulaciju prometa na DC38 u mjestu Ruševo. -do 30. travnja 2016. god. do 00,00 sati vozi se uz privremenu regulaciju prometa na državnoj cesti DC51 u naselju Bektež (osim nedjeljama, u dane blagdana i praznika). -do 30. travnja vozi se uz privremenu regulaciju prometa na državnoj cesti DC38 Brestovac-Pleternica od 9.km + 500 do 10. km + 500. BRODSKO-POSAVSKA ŽUPANIJA
OSJEČKO-BARANJSKA ŽUPANIJA -od 2.5. u 7 sati do 11.05. u 18 sati DC423, Osječka ulica u Slavonskom Brodu, bit će zatvorena za promet. Obilazak će teći ulicom K.Š. Đalskog-ulicom sv. Lovre-kroz naselje Andrije Hebranga-ulicom Ivana Fajerbaha s prilagođenim spojem na DC423 Osječka ulica. -od 26.04. od 00:00 do 10.5. u 23:55 zbog izvanrednog održavanja državne ceste DC417 Riječno pristanište Osijek-čvor Nemetin (DC2) bit će privremena regulacija prometa. -do 03. svibnja na državnoj cesti DC2 između čvorišta Nemetin i naselja Klisa vozit će se uz privremenu regulaciju prometa; -do 30. kolovoza na dionici državne ceste DC213 Bijelo Brdo-Dalj vozit će se usporeno, uz privremenu regualciju prometa, naizmjence; -do 30. lipnja vozi se uz privremenu regulaciju prometa na DC2 Južnoj obilaznici Osijeka od čvorišta "Čepinska" do nadvožnjaka "Rosinjača". VUKOVARSKO-SRIJEMSKA ŽUPANIJA -do 10. svibnja u 23,55 sati vozit će se uz privremenu regulaciju prometa na državnoj cesti DC214 između naselja Topola i Bošnjaci, zbog radova. GORSKA HRVATSKA I SJEVERNO HRVATSKO PRIMORJE: KARLOVAČKA ŽUPANIJA -do 6. srpnja zbog oštećenja kolnika uzrokovanog klizištem na državnoj cesti DC228 Jurovski Brod- Ozalj-Karlovac u Ozlju zabrana je prometa za motorna vozila čija ukupna masa prelazi 3,5 tona. Obilazak za vozila čija ukupna masa prelazi 3,5 tone je državnom cestom DC6 Jurovski Brod-Netretić-Karlovac. Za vozila ukupne mase do 3,5 t promet teče naizmjeničnim propuštanjem vozila, jednim prometnim trakom. -do 20. svibnja u 13 sati na dionici državne ceste DC1 Budačka Rijeka-Grabovac, kroz naselja Veljun i Blagaj od ponedjeljka do četvrtka od 7 do 17 sati te petkom od 7 do 13 sati, vozit će se naizmjence, jednim prometnim trakom uz regulaciju semaforima. -do daljnjeg, u mjestu Kamanje zbog radova na sanaciji pruge prometuje se uz semaforsku regulaciju od 0-24 sata. LIČKO-SENJSKA ŽUPANIJA PRIMORSKO-GORANSKA ŽUPANIJA -od 17. ožujka na Jadranskoj magistrali (DC8) kod Brodogradilišta Viktor Lenac vozit će se jednim trakom naizmjence. -zbog urušavanja potpronog zida na državnoj cesti DC3 između naselja Skrad i Kupjak (Šubetov most) vozi se uz privremenu signalizaciju, usporeno, u oba smjera. ISTRA -od 25. travnja od 08 sati do 15. lipnja do 17 sati vozit će se uz privremenu regulaciju prometa na državnoj cesti DC75 u Novigradu ( zbog uređenja korita Sv.Lucija); -od 9. svibnja u 8 sati do 25. svibnja u 17 sati na državnoj cesti 75 u Umagu vozit će se uz privremenu regulaciju prometa; -na lokalnoj cesti LC50030 kod rudnika Minjera zbog sanacije potpronog zida vozi se uz privremenu prometnu signalizaciju; -do 15. lipnja 2016.god. izvodit će se radovi na stabilizaciji trupa državne ceste DC201 kod GP Požane (od 0.+000 do 1. +100 km) i vozit će se uz privremenu regulaciju prometa (semaforima). Na snazi je i dalje zabrana prometa za autobuse koji se preusmjeravaju na Kaštel. -zbog radova na mostu, na dionici ŽC5118 Marčana-Križ vozi se uz privremenu regulaciju. -do 30. travnja na državnoj cesti Poreč-Baderna (DC302), zbog radova u naselju Vrvari vozit će se uz privremenu prometnu regulaciju. -vozi se jednim trakom, naizmjence, na LC50059 Kaldir-Lazi, zbog odrona. -do 30. travnja na državnoj cesti Poreč-Baderna (DC302), zbog radova u naselju Žbandaj vozit će se uz privremenu prometnu regulaciju. -do 30. travnja 2017. god. traju radovi na DC66 u Puli, zbog izgradnje sustava odvodnje gornjeg dijela Šijanskog sliva. Vozi se uz postavljenu privremenu regulaciju prometa. -do 22. srpnja vozi se uz privremenu prometnu signalizaciju na državnoj cesti DC44 kroz naselje Lupoglav. JUŽNA HRVATSKA (DALMACIJA I ZALEĐE):

ZADARSKA ŽUPANIJA
-od 14. travnja u 8 sati zbog radova na državnoj cesti DC306 na Virskom mostu vozit će se naizmjence, jednim kolničkim trakom uz signalizaciju. Radovi će trajati cca 30 dana. -zbog radova na denivelaciji raskrižja Jadranske magistrale (DC8) i ŽC6039 te izgradnji podvožnjaka u Bibinju vozi se usporeno, povremeno uz smetnje. ŠIBENSKO-KNINSKA ŽUPANIJA -od 29.4. do 25.5. zbog radova na pristupnoj cesti DC315 Trogir-Pantan (most kopno-otok Čiovo) promet će teći uz privremenu regulaciju. -od 27.4. u 7 sati do 25.5. do 17 sati na državnoj cesti DC58 Podi-Ražine vozit će se uz privremenu regulaciju, pokretnim semaforima. -do 13. svibnja zbog izgradnje kabelskog voda u mjestu Tisno, na DC121, vozit će se uz regulaciju semaforima. -do 25. svibnja, na državnoj cesti DC1 u Kninu vozit će se otežano uz privremenu prometnu regulaciju, zbog radova. -do 7. lipnja na državnoj cesti DC121 zbog sanacije pokretnog mosta Tisno vozi se uz privremenu regulaciju prometa, semaforima, jednim kolničkim trakom. -zbog oštećenja na državnoj cesti DC59, na dionici Bribirske Mostine-Krković, vozi se jednim prometnim trakom, uz privremenu prometnu signalizaciju. -do 15. svibnja most Tisno između Murtera i kopna na državnoj cesti DC121 podizat će se ponedjeljkom, srijedom i petkom od 9 do 9.30 sati. SPLITSKO-DALMATINSKA ŽUPANIJA -od 26.04.-06.05. zbog radova na državnoj cesti DC39 Cista Provo-Šestanovac, vozit će se prema privremeno postavljenoj signalizaciji. -do 1. srpnja 2016. na dionici Jadranske magistrale (DC8) Kaštel Stari-Kaštel Gomilica vozi se uz privremenu regulaciju prometa. DUBROVAČKO-NERETVANSKA ŽUPANIJA
-Od 29. travnja do 3. svibnja zbog radova na oštećenju mosta Bistrina, na Jadranskoj magistrali (DC8), promet će teći uz regulaciju semaforima, a vozila će se propuštati naizmjence. -do 4. svibnja zbog radova vozi se se uz privremenu regulaciju na dionici Jadranske magistrale (DC8) Štikovica-Vrbica-Lozica-Mokošica; -do daljnjeg na dionici Jadranske magistrale Srebreno-Mlini vozi se uz privremenu regulaciju prometa jednim trakom uz semafore. -dionicom županijske ceste (ŽC6228) od kamenoloma Mironja do raskrižja u naselju Mravinca (LC69083) vozi se usporeno uz privremenu prometnu regulaciju. -na državnoj cesti DC413 kod Ploča (Ploče-luka Ploče) prometuje se uz regulaciju semaforima, zbog urušavanja dijela kolnika; -na državnoj cesti DC414 na Pelješcu kod mjesta Trstenik (od 8. +500 do 12. +500 km) vozi se jednim trakom naizmjence. Kako su na toj dionici mogući kratkotrajni zastoji, molimo vozače za strpljenje; -do svibnja 2016.g. zbog radova na raskrižjima državnih cesta DC414 i DC415 na Pelješcu vozi se uz privremenu prometnu regulaciju, naizmjence. -do 6. srpnja zbog oštećenja kolnika uzrokovanog klizištem na državnoj cesti DC228 Jurovski Brod- Ozalj-Karlovac u Ozlju zabrana je prometa za motorna vozila čija ukupna masa prelazi 3,5 tona. Obilazak za vozila čija ukupna masa prelazi 3,5 tone je državnom cestom DC6 Jurovski Brod-Netretić-Karlovac. Za vozila ukupne mase do 3,5 t promet teče naizmjeničnim propuštanjem vozila, jednim prometnim trakom. -do daljnjeg za vozila čija je ukupna masa veća od 7,5 tona zatvorena je državna cesta DC29 Novi-Golubovec-Marija Bistrica-Soblinec na dijelu između Marije Bistrice i Kašine. Obilazak je preko Svetog Ivana Zeline, Novog Marofa, Budinščine i Zlatar Bistrice. -za teretna vozila čija ukupna masa prelazi 3,5 t zatvorena je županijska cesta između Gornjeg i Donjeg Stupnika u ulici Sv. Benedikta (ŽC3067), zbog oštećenja trupa i kolnika ceste. -do 18. svibnja 2016.god. od 00 do 24 sata zabranjen je promet teretnim vozilima s prikolicom i poluprikolicom na dijelu županijske ceste ŽC 3074-Lupoglav- Kloštar Ivanić- Caginec od Brckovljana do Kloštar Ivanića i na ŽC 3124 na dijelu DC43- Bunjani- Voloder-Kutina- Novska od Ivaničkog Graberja do granice Zagrebačke županije. -lokalna cesta LC37069, u mjestu Samarica zbog klizišta i odrona, zatvorena je za sva teretna vozila. -do 01. ožujka 2017. godine od 0-24 sata, zabranjuje se promet teretnim vozilima s priključnim vozilom na ŽC granica Sisačko-moslavačke županije-Voloder-Kutina-Novska (DC47) te na ŽC3124 granica Sisačko-moslavačke županije-Voloder-Kutina-Novska (DC47) te na ŽC3252 Novska (DC312)-Borovac-granica Sisačko-moslavačke županije. Obilazak autocestom A3. -do kraja sanacije kolnika zabranjuje se promet vozilima čija ukupna masa prelazi 7,5t na lokalnoj cesti LC31109 Dugo Selo-Puhovo-Črnec Dugoselski-ŽC3073. -do završetka sanacije kolnika za teretna vozila čija ukupna masa prelazi 3,5 t zatvorena je ŽC3067 u ulici Sv. Benedikta, zbog znatnog oštećenja trupa i kolnika ceste. -zbog oštećenja kolnika na LC 31149 kod raskrižja sa ŽC 3299 u smjeru Kušanca te kod raskrižja sa ŽC3117 u smjeru Gradića zabrana je pFrometa za teretna vozila čija ukupna masa prelazi 7.5. tona -zbog oštećenja kolnika zabranjen je promet vozilima ukupne mase veće od 10t na DC505 čv. Bobovica-Bregana- čv. Jankomir-A6-Zagreb-Karlovac i dalje DC505 od Karlovca do Krašića. -zbog sanacije mosta na državnoj cesti DC42 na Perić mostu (dionica Vrbovsko- Ljubošina) zabrana je prometa za motorna vozila čija ukupna masa prelazi 3,5 tone. Obilazak za vozila ukupne mase veće od 3,5 tone a manje od 15 tona bit će loklanom cestom LC58036 Vrbovsko-Kučaj- Okruglica i obratno. Za vozila teža do 15 tona obilazak je autocestom A6 između čvorova Vrbovsko i Bosiljevo i autocestom A1 između čvorova Bosiljevo i Ogulin. -zbog klizišta i odrona zatvara se ŽC3144 Stative-Jaškovo za vozila čija ukupna masa prelazi 8 t. Promet će teći obilazno: DC6, DC1 i DC228. -zbog klizišta i odrona zatvara se LC34011 na dionici Gorniki-Lović Prekriški, za vozila čija ukupna masa prelazi 2t, vozit će se obilazno ŽC3097. -zbog klizišta i odrona zatvara se LC 34004 Kašt-Brašljevica za vozila čija ukupna masa prelazi 2t, a promet će se preusmjeriti nerazvrstanim cestama. -zbog radova na mostu u Gornjem Pokupju za sva vozila iznad 15 tona zatvorena je županijska cesta ŽC3297 Karlovac-Ozalj. Obilazak je mjestima: Ribnik odnosno Draganić. -do daljnjega zabranjen je promet svim vozilima iznad 6 tona na lokalnoj cesti LC33006 Kolodvorska ulica u Lekeniku u duljini od 650 m. -nedjeljom od 6 do 22 sata na državnoj cesti DC2 od Varaždina do Dubrave Križovljanske zabranjen je promet teretnim vozilima najveće dopuštene mase iznad 7,5 t. -u gradu Virovitici zabrana je prometa teretnim vozilima čija najveća dopuštena masa prelazi 7,5 t na dijelu državne ceste DC2 od kružnog toka na istoku do zapadne obilaznice na zapadu. Vozila se iz smjera Osijeka sa DC2, ulice Stjepana Radića (kružni tok) preusmjeravaju na Vinkovačku cestu, Vukovarsku ulicu, Bilogorsku ulicu, zapadnu Virovitičku obilaznicu DC5 i ponovno na DC2 u pravcu Korije i obrnuto. -na lokalnoj cesti LC37101 u mjestu Krivaja zabranjen je promet za sva teretna vozila zbog oštećenja kolnika uslijed klizišta. Ostala vozila prometuju naizmjence, jednim kolničkim trakom uz privremenu prometnu signalizaciju. -Pogledajte Kalendar zabrana za teretna motorna vozila za 2015.

Korisni telefonski brojevi

pomoć na cesti 1987 - iz inozemstva (1) +385 1 1987 - iz inozemstva (2) +385 1 4693 700 stanje na cestama 072 777 777 - iz inozemstva +385 1 464 0800 info za članove 0800 9987
Nacionalna evidencija nestalih osoba
Moj posao

NAPOMENA: Naručitelj oglasa, prema Zakonu o zabrani i spriječavanju obavljanja neregistrirane djelatnosti, dužan je prilikom naručivanja oglasa navesti podatke o svojem identitetu, tvrtku i sjedište tvrtke, OIB, ime i prezime odgovorne osobe ili naručitelja te njegovo prebivalište odnosno boravište. To važi i za fizičke osobe koje iznajmljuju i pružaju usluge. Za prodaju nije potrebno navoditi sve informacije, već broj telefona i ono što smatrate da bi kupac trebao znati.
Prodajem kuću - Hrvatska Koprivnica
Kontakt: 098/9333-818 ili 01/2923-068
Prodajem građevinsko zemljište - Koprivnica
Kontakt: 098/9333-818 ili 01/2923-068
Prodajem šumu
Kontakt: 098/9333-818 ili 01/2923-068


Prvi i jedini kozmetički salon u Bjelovaru s certifikatom majstor kozmetičar!!!

KLASIČNI TRETMANI LICA
ANTI-AGE TRETMANI
ANTI-ACNE TRETMANI
LIFTING TRETMANI LICA
*
DEPILACIJA
TRETMANI ZA OBLIKOVANJE TIJELA
ANTICELULITNI TRETMANI
KAVITACIJA & BODY FORMER & OXYFAT
*
AFTER WORK TRETMANI
WELLNESS RITUAL
*
POKLON BONOVI

«KARISMA», Bjelovar, F.Rusana 15A / 2.kat
www.karisma.com.hr
091/ 11 44 522
NEThr Info
Bjelovarsko-bilogorska županija RRABBŽ Bjelovarski sajam Green Croatia Region Poljoprivredni i tradicijski proizvodi BBŽ Glas koncila Grad Bjelovar